PLICO – Godkendt af mere end 3000 danske virksomheder

Plico_Logo

PLICO er et højt specialiseret kommunikations- og marketingbureau, der tilbyder skræddersyede digitale løsninger til virksomheder og organisationer. PLICO har eksisteret siden 2011 og har hovedkontor i Aarhus samt en afdeling i København. Gennem årene har bureauet oplevet massiv fremgang, og det har resulteret i hele to af Børsens Gazellepriser for henholdsvis 2016 og 2017.

Plico_LøsningerBureauet PLICO har en vision om at være virksomhedernes foretrukne samarbejdspartner inden for digitale løsninger. Hvad enten det er digitalt design, identitet eller hosting, stræber konsulenthuset efter at levere service i særklasse. Siden grundlæggelsen i 2011 har konsulentbureauet produceret topmoderne webshops og hjemmesider til danske og udenlandske virksomheder. Med grafisk flair og tekniske færdigheder sammensætter bureauets erfarne medarbejdere en unik løsning, der dækker lige nøjagtigt de behov, virksomheden har.

Og det har de gjort for en lang række virksomheder som f.eks. Dyvig badehotel, Vanilla og Nissan m.fl. Det har resulteret i langvarige og sunde kundeforhold, der bygger på tillid, gennemsigtighed og ikke mindst resultater.

3000 digitale løsninger

Gennem PLICOs 8-årige levetid har bureauet hjulpet mere end 3000 virksomheder. Fælles for dem alle er, at de har fået en unik løsning, der passer til lige netop deres virksomhed. Og det er én af PLICOs kernekompetencer: at producere, levere og implementere digitale løsninger, der passer til det enkelte firma. Hvis du gerne vil læse mere om konsulenthuset, kan du følge bureauet på dets FacebookInstagram eller blog.

For PLICO er det vigtigt at være en professionel og troværdig samarbejdspartner med indsigt i den digitale verden over for kunderne. På den måde vil bureauets produkter altid være fremtidssikrede. Derfor gør PLICO også en dyd ud af altid at hjælpe sine kunder med at tilrette og optimere deres produkter. Dette kan bureauet høste frugten af, da det har resulteret i en lang række tilfredse kunder.

Her følger et par udtalelser fra nogle af virksomhedens mange tilfredse kunder:

Joan Ørting:

Jeg synes bare, I har gjort det godt. I har lavet et virkelig flot stykke arbejde.

Vanilla:

Tak for et godt stykke arbejde PLICO.

Nissan:

Gennem hele forløbet har PLICO lyttet til vores ønsker.

Sasma:

Yderst professionel og kompetent hjælp.

Dyvig Badehotel:

Det ser rigtig godt ud – jeg er vild med det!

Schrøder Olsen & Søn:

Flot professionel hjemmeside og leveret som lovet.

I denne video kan du se en lang række af PLICOs kundecases:

Det er bestemt ikke uden grund, at PLICO har kunnet hjælpe mere end 3000 virksomheder. PLICO har nemlig en klar filosofi om, at dét at kunne levere kvalitetsløsninger for kunder, kræver højt motiverede – og ikke mindst tilfredse – medarbejdere. Med andre ord: Medarbejdertilfredshed = kundetilfredshed.

PLICOs medarbejdere & arbejdsplads

PLICO er sammensat af en lang række personligheder, der hver især er specialiseret inden for et eller flere kerneområder, der udgør PLICOs ydelser. Fælles for dem alle er, at de brænder for at give dig og din virksomhed en god oplevelse hver eneste gang. Bureauet består i øjeblikket af 10 dedikerede medarbejdere, og alderen spænder vidt fra praktikanten i tyverne til CEO’en i fyrrene.

Plico_medarbejdereBureauet fokuserer i høj grad på, at alle skal have det godt på arbejdspladsen. Derfor er der også en masse fælles aktiviteter, der sætter andet end arbejde på dagsordenen. Kommunikationsbureauet har deltaget i fodboldturneringer, haft bowlingaftener samt været en del af en lang række after-work aktiviteter. Dertil holder firmaet to betalte pauser om dagen – kl. 10 og kl. 14 – hvor medarbejderne kan tage et spil FIFA, bordfodbold eller bordtennis. Det er nemlig vigtigt, at alle på arbejdspladsen føler sig som en sammentømret gruppe, der hver især bidrager til et sundt arbejdsmiljø.

Som partner og produktionschef Phillip Kaas udtaler om i denne artikel fra Kommunikationsforum:

Udadtil kan nogle af disse tiltag måske synes overflødige eller som ”luksustiltag”, som egentlig ikke er nødvendige på en arbejdsplads. Her mener vi imidlertid, at vores store fokus på konstant at optimere medarbejderforhold er alfa omega for at drive en virksomhed, der er sund, og hvor medarbejderne motiveres til at udvikle sig – professionelt som personligt – så de er i stand til at skabe kvalitetsløsninger for kunder, baseret på den nyeste viden og højaktuelle tendenser.

Udtalelser fra de ansatte

Her følger et par udtalelser fra nogle af de ansatte i PLICO, der fortæller om, hvordan de oplever medarbejderforholdene i firmaet:

Simon Kristiansen, webdesigner

PLICO - Simon KristiansenJeg har været ansat i PLICO A/S siden 2015 og er rigtig glad for at være her. Det sociale vægtes højt, og der er frie hænder til vores arbejdsopgaver, hvilket jeg rigtig godt kan lide som webdesigner i afdelingen. Som nybagt far er det skønt, at der også bliver taget hensyn til, at man har en familie, der skal passes.

Cecilie Møller Meineche, Business Controller

Jeg startede som studiemedhjælper i PLICO tilbage i 2013. I starten af 2014 tilbød de mig et fuldtidsjob, som jeg selvfølgelig sagde ja til. Mine arbejdsopgaver har gradvist ændret sig, og jeg har efterhånden fået mange ansvarsopgaver, som jeg trives rigtig godt med.

Jeg har altid været glad for at gå på arbejde om morgenen. Dels på grund af minearbejdsopgaver, dels på grund af mine kollegaer og ledere. Der er en god og uhøjtidelig stemning på kontoret og folk bruger bl.a. pauserne på et spil FIFA, bordtennis eller bordfodbold, som også er med til at etablere et godt forhold os kollegaer imellem. Jeg er selv 30 år, og de andre medarbejdere er generelt mellem 20 og 40 år, så vi har ofte meget til fælles, og der er altid noget at snakke om i pauserne. Jeg sidder selv i produktionsafdelingen, men har samtidig en del kontakt til salgsafdelingen, så jeg får snakket med alle medarbejdere i løbet af en arbejdsdag.

PLICO - Cecilie Møller MeinecheDet har altid været en tradition, at vi giver hinanden hånd, når vi møder ind og går hjem – det gælder både ledere og medarbejdere. Det virker måske meget formelt, men det føles ikke sådan – det bliver altid gjort med et stort smil, og det er dejligt at få sagt ordentligt goddag og farvel til alle sine kollegaer.

I løbet af min ansættelse har jeg været væk på barsel i et års tid, da jeg fik min datter i 2016. Jeg kom tilbage fra barsel i slutningen af 2017 og blev taget godt imod af medarbejderne. Det føltes som om, jeg kun havde været væk et par uger. Der har efterfølgende været stor forståelse hos ledelsen omkring fravær pga. barnets første sygedag, lægebesøg og lignende, hvilket betyder meget for mig.

Vi har lige været til den årlige julefrokost, og som sædvanlig var den meget festlig og en stor succes.

Og ja, så glæder jeg mig altid til den næste sommerfest, julefrokost og afdelingsarrangement.

Elevpladser i PLICO

PLICO har ofte elevpladser til de personer, der brænder for digitalt grafisk arbejde. Ser du dig selv som én, der tænker ud af boksen? Har du lyst til at udforske nye muligheder uden at kende slutresultatet? Så vil du passe rigtig godt ind hos virksomheden. PLICO sætter nemlig en ære i at teste nye tendenser, muligheder og løsninger, der i sidste ende gavner kunderne. Du kan læse mere om mulighederne hos bureauet her eller på virksomhedens jobportal.