Hjælp til en bilnøgle kopi døgnet rundt

Der kan være mange grunde til, at man opsøger en autolåsesmed. Man kan have været så uheldig at have mistet sin bilnøgle fordi man har tabt den eller har fået den stjålet. Københavns Låsesmed, der har mange års erfaring inden for låsebranchen, har efter stigende efterspørgsel efter låseopgaver rettet mod biler startet Autolåsesmed Marschall. Autolåsesmeden er ligesom Københavns Låsesmed med i Marschall Safety-Group har derfor også strenge krav til servicen. Visionen er at levere den bedste service til alle biltekniske låseopgaver, hvilket indebærer at have døgnservice. En døgnservice ses som et naturligt tiltag da man f.eks. ikke har tid til at skulle vente hele natten på at komme ind i sin bil, når man har låst sig ude.

Få nye nøgler på alle tider af døgnet

Har man mistet sin bilnøgle kan autolåsesmeden lave en bilnøgle kopi på stedet, hvor man har låst sig ude, eller man kan komme ind til autoværkstedet og bestille en bilnøgle kopi. Normalt laves en bilnøgle inden for et døgn, og opgaven udføres for næsten alle bilmærker og hertil laves nøgler i næsten alle typer og udskæringer.

For at være blandt de førende autolåsesmede i København og omegn, har låsesmeden et tæt samarbejde med leverandører og producenter. Hermed sikres, at der altid benyttes det bedste, nyeste og sikreste udstyr. Det er derfor også et krav hos autolåsesmeden, at alle medarbejdere har den nyeste samt al den fornødne viden, for at kunne servicerer kunderne bedst muligt.

En autolåsesmed der kun benytter det bedste udstyr

I takt med at låseudstyr er blevet mere avanceret, er nøgletyper også blevet mere sofistikerede. Dette betyder også, at man skal være ekstra påpasselig, når man mister sin bilnøgle. Med dette menes at man skal tænke sig ekstra godt om, hvis man mister sin bilnøgle. Autolåsesmed Marschall anbefaler at man får lavet et låsetjek, hvis man kun har en bilnøgle. Det tilbydes at man får lavet en bilnøgle kopi sammen med et komplet låsetjek. Når man får en bilnøgle kopi sammen med en komplet omkodning af ens låse, er man sikker på at sikkerheden er tip top. Det vil selvfølgelig variere fra sag til sag, hvad man bør gøre. Ring derfor til din autolåsesmed hvis du har spørgsmål til en bilnøgle kopi eller til forskellige sikkerhedsmæssige låseopgaver til biler.

Man kan også se meget mere på autolåsesmedens hjemmeside, hvor det bl.a. fremgår, hvilke bilnøgler der laves til hvilke bilmærker etc. Desuden kan man finde kontaktoplysninger og anbefalinger til sikkerhed mm.